Milyen az átlagos Pénisz? Neked mekkora az átlaghoz képest? The GFH SZSZGY Vlog férfiak péniszei

Első péniszméret

Tartalom

  adonis ragaszkodás a péniszhez

  A Kaliforniai Egyetem tanulmányából kiderült, hogy mekkora péniszre vágynak a hölgyek. Majdnem nő vett részt abban a kutatásban, amely a nők péniszigényeit vizsgálta: ezek szerint mégis csak számít a méret? Erre a méretre vágynak a első péniszméret az ágyban Képünk illusztrációForrás: Thinkstock A felmérés egyik érdekessége, hogy egy vad szeretőtől mást várnak méretügyileg a nők, mint attól a személytől, akivel az életüket szeretnék leélni.

  termékek a tartós erekció érdekében

  A kutatás során a résztvevők 33 különböző 3D-s nyomtatású péniszt vizsgálhattak meg, és választhatták ki a legszimpatikusabbat. Kiderült, hogy a méretes pénisz inkább az egyéjszakás kalandoknál fontos, egy hosszú távú kapcsolat esetén más szempontok nyomnak többet a latba.

  milyen erekciója legyen az embernek

  Az egyetem szerint az átlagos péniszméret első péniszméret centi. Tartós kapcsolatban ennél kisebbre vágynak a nők, míg első péniszméret kalandozáshoz a 16 centis, vagy annál nagyobb hímtagokat részesítik előnyben. Péniszméret a világ körül: melyik ország fiainak a legnagyobb?

  erekció során folyadék folyik ki mi ez

  Különleges infografikát tett közzé az EliteDaily. Te vajon melyik ország fiait tartod a legesélyesebbnek az első helyre?

  kényelmes pozíciók nagy péniszzel

  Az is kiderült, hogy a világátlag 14 centiméter, amit 4 centivel ver meg az első helyezett.