Indiában is a méret lényeg

Indiai pénisz, Térkép készült az átlagos péniszméretekről (18+)

Írd meg véleményed

Péniszen lőtte magát egy férfi a zsebéből kiesett fegyverrel Bizarr jelenettel ért véget két indiai férfi vitája, amit egy száz rúpiás, azaz nagyjából forintos tartozás váltott ki — írta a Deccan Chronicle. Az indiai lapnak indiai pénisz helyi rendőrség elmondta, az Ándhra Pradés állam egyik falujában élő két férfi jó barátságban volt egymással, és csütörtökön szokás szerint összeültek beszélgetni.

  • Neurózis erekció
  • Miért nő meg a pénisz az izgalommal
  • Kámaszútra — Wikipédia Indiai pénisz a templomban Az indiai családmodell kifelé zárt, az indek magánélete, öltözködése szemérmes.
  • Pénisz olló bokor

Az italozással tarkított beszélgetés közben Vodde Venkata Subbaiah megkérte Vode Venkateswarlút, hogy adja már vissza neki azt a száz rúpiát, amit korábban indiai pénisz kölcsön neki. A rendőrség közlése szerint a férfi korábban már indiai pénisz is felszólította barátját, hogy adja vissza a pénzt, de az nem történt meg.

szabálytalan pénisz alakú a pénisz hatékonyságának helyreállítása

Venkateswarlu most sem volt erre hajlandó, és ez annyira felháborította Subbaiah-t, hogy veszekedni kezdtek, ami verekedésbe fordult át. A rendőrség közlése szerint Subbaiah annyira részeg volt, hogy nem tudott talpon maradni, és egy ponton a földre zuhant. Barátja ezt azonnal kihasználta, és ráült a férfi mellkasára, majd az ágyékát kezdte el püfölni.

váladékozás a pénisz felállítása során hogyan lehet otthon nagyítani a péniszét

Majd ezután leharapta Subbaiah péniszét — írta a Chronicle. A beszámoló szerint a sérült férfit a jelenetet végignéző falusiak szállították Nandyal város egyik kórházába.

Az intézmény egyik orvosa elmondta, a férfi sérülései súlyosak voltak, de a beteg már nincsen életveszélyben. Azt nem közölték, hogy mi lett a leharapott szerv sorsra. A kiemelt kép illusztráció.

erekció és futás milyen vitaminokra van szükség a pénisz megnagyobbodásához

Fotó: iStock.