Kiderült, hogy mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömöt a nőknek | hu

Leghosszabb pénisz. 10 bizarr Szexrekord | mamarazzafoto.hu magazin

Tartalom

  merevedés után a pénisz leesik

  Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte.

  erekció az ajkak csókjával

  Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű leghosszabb pénisz szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

  A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt.

  miért van néhányuknak nagy pénisze

  Ami még mindig jobb szám, leghosszabb pénisz a 13 százalék, akiknek a három centiméteres leghosszabb pénisz is elég volt az orgazmushoz. A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden.

  a srácoknak hatalmas péniszük van

  Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni.

  mit tegyünk, ha merevedési probléma jelentkezik

  Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.