A legnagyobb ember péniszét

Legnagyobb péniszek. Huszonnégy

Tartalom

  Az amerikai tévés műsorvezető saját bevallása szerint 34 centis pénisszel rendelkezik, ugyanakkor hivatalosan sosem engedte ezt leméretni.

  spontán merevedés okai többféle pénisz

  Már lassan 20 éve építi mindenesetre arra a karrierjét, hogy nagy a farka, és most nemtelen támadást indított az elméletileg legnagyobb fasszal rendelkező mexikói Roberto Esquivel Cabrera ellen.

  A mexikói férfi épp a napokban került be ismét a hírekbe, miután 48 legnagyobb péniszek farka okozta terhelésre hivatkozva végül rokkanttá nyilvánították.

  • 10 bizarr Szexrekord | mamarazzafoto.hu magazin
  • 48 centi hosszú a világ legnagyobb pénisze (18+)

  Falcon szerint viszont szánalmas és undorító, hogy Cabrera súlyokat használt legnagyobb péniszek, hogy megnyújtsa a péniszét: ugyanis most ezekből a cikkekből kiderült, hogy a mexikói férfi dolgozott azon, hogy nagyobb farka legyen. Falcon elmondása szerint viszont a mexikói faroktársa rekordpénisze valójában nem is annyira nagy, csupán az előbőrt tudta megnyújtani nagyon, és valójában teljesen normális fasza és szexuális élete lehetne, ha hagyná magát körülmetélni.

  ha a pénisz viszket nehéz barátkozni azokkal, akiknek merevedése van

  Az amerikai férfi szerint amúgy őt nem is érdekli a mexikói férfi pénisze, hiszen Cabrera trükkjei sem változtatnak azon, hogy neki amúgy 34 centis farka van. Nem versenyzek senkivel, legalábbis nem közvetlenül. Ez nem fogja megváltoztatni, hogy ki vagyok és mivel rendelkezek.

  erekció reggel mi ez hogyan hat az urethritis az erekcióra

  De az én szememben ez elég szánalmas. Cabrera ben vált internetsztárrá, amikor megjelent egy videó a farkáról.

  Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális legnagyobb péniszek húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

  Akkor beszélt arról is, hogy bár szerinte övé a legnagyobb pénisz a világon, de a Guinness nem hajlandó ezt felvenni a rekordok könyvébe. A férfit amúgy már többször sürgették orvosok, hogy feküdjön szike alá, mert nem egészséges, ami történik vele.

  Így áll most a cicaharc, amit látva mi csak a XVI. Te kifáradt herezacskó.