A merevedési zavar és kezelése, avagy a potencianövelés - Férfi erekciós megjelenés

Merevedési megjelenés

A szivacsos testben található a húgycső, amin keresztül a vizelet és az ondó távozik a hímvessző végén.

legyen egy péniszes lányod

Amikor a férfi szexuálisan felizgul, idegimpulzusok hatására a vér beáramlik ezekbe a hengeres testekbe, ami ezáltal nyugalmi térfogatának többszörösére duzzad. Ez a hirtelen vérbeáramlás kitágítja a szivacsszerű szerkezeteket és létrehozza az erekciót azáltal, hogy a hímvessző kiegyenesedik és megmerevedik.

kis pénisz milyen méretű

Hirdetés Férfi nemi szervek sémás ábrázolása A fennálló szexuális izgalom fenntartja ezt a nagyobb mennyiségű véráramlást és ezáltal az erekciót. Az ejakuláció után, vagy amikor a szexuális izgalom elmúlik, a többlet vér kiáramlik ebből a szivacsos szövetből és a pénisz elernyed.

Hormonokról férfiaknak Dr.

Az erekció kialakulásához és fenntartásához szükséges a szexuális izgalom - amely a megfelelő látvány, érintés, hallás, szaglás és gondolatok hatására alakul ki merevedési megjelenés, illetve az erre adott idegrendszeri válasz.

A szexuális izgalmat az merevedési megjelenés közvetíti a vegetatív zsigeri idegrendszerbe, ami fokozza a véráramlást a péniszbe azáltal, hogy pénisz ereit ellazítja. Ha ezeket a tényezőket bármi megzavarja, merevedési zavar alakulhat ki.

mit kell tenni, ha a pénisz megrepedt

Nem fizikai okok Számos nem fizikai ok állhat az impotencia hátterében. Ezek közé tartozik: Pszichés problémák.

férje erekciója

A leggyakoribb nem fizikális ok a stressz, a szorongás és a fáradtság. Az impotencia gyakran mellékhatása lehet különböző pszichés betegségeknek, mint pl.

van-e erekció golyók nélkül

Negatív érzések. A szexuális partner iránt érzett negatív érzések, illetve a szexuális partner által közvetett negatív érzések - pl.

ha az ember pénisze gyorsan leesik

Fizikális okok A merevedési zavar hátterében gyakran fizikális okok állhatnak, többek között: Régóta fennálló cukorbetegség miatt kialakuló idegbántalom diabéteszes neuropátia. A medence vérellátását befolyásoló kardiovaszkuláris megbetegedések. Bizonyos vényköteles gyógyszerek.

A merevedési zavar 4 fő oka