Japán másik arca: termékenységi fesztivál óriásfallosszal

Pénisz arca, Navigációs menü

Japán másik arca: termékenységi fesztivál pénisz arca Travelo Gyerekektől a nagymamákig mindenki felvonul a nyomában — írja az Independent. Ha elmegy megnézni a cseresznyevirágzástakkor ezt se hagyja ki.

pénisz mérete kicsi közepes nagy pontokat az erekció fokozására

A sintó vallásnak fontos részét képezi tavasszal egy termékenységi fesztivál, a Kanamara Macuri, szó szerinti fordításban az Acélfallosz fesztiválja. Ilyenkor több ezren tódulnak az utcákra, és egymást érik a különféle méretű és színű péniszek.

Kiderült, miért nincs a madaraknak péniszük

A fesztivál központi eleme három hatalmas mikoshi, azaz körbehordozott szent tárgy, melyet egy tucat helyi lakos a vállán visz körbe. A résztvevők egymást lökdösve, énekelve, ugrálva igyekeznek jobban látni.

prosztata masszázs nincs erekció ha az oldalán merevedésű tag

Először egy fényes, fekete fémből készült fallosz vonul, aztán egy fából készült, majd egy pink péniszt követnek végig a negyedben. Ebben a szentélyben évszázadok óta imádkoztak a párok gyermekáldásért és családi békéért, a Már abban az időben is tartottak itt szexuális töltetű fesztiválokat, de a szokás a Aztán az es években a főpap úgy döntött, újjáéleszti, és azóta újra dúl a Kanamara Macuri.

nagyon jó erekcióból élni merevedés következik be és gyorsan eltűnik

Eleinte éjszaka tartották a murit, mindössze pár tucat résztvevővel. És bár sokan viccet látnak a fesztiválban, a fesztivált újjáélesztő főpap felesége, aki maga is papnő a fenti szentélyben, hangsúlyozza, hogy az egész rendezvény teljesen legális, mind politikai, mind vallási szempontból. A pink falloszt az ellenkező nem ruháiba öltözött résztvevők, férfiak és nők egyaránt viszik körbe, rendszerint a szivárvány minden színében pompázó parókában: ennek célja a meleg közösségek elfogadásának erősítése.

gyógyszer nagy pénisz colibacillus a péniszen

A sintó vallás senkit sem tagad pénisz arca nemi irányultsága miatt. A fesztiválon a képek tanúsága szerint minden korosztály jól mulat.

kemény pontok a péniszen lelövi a péniszét

Úgy tűnik tehát, pénisz arca is csak egyike a Japánban uralkodó számos meglepő szokásnak. Szóljon hozzá 0 hozzászólás Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

az erekció az izgalomtól esik hogyan és hogyan lehet meghosszabbítani a péniszet