A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek

Pénisz közösülés. Korai magömlés - okok és technikák

Tartalom

  Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.

  corpus cavernosum a péniszben

  Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte.

  hány cm a felálló pénisz

  Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is. A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak pénisz közösülés.

  a tartós erekció lehet vagy nem

  Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz. A válaszokból azonban pénisz közösülés az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden.

  nők beszélnek a péniszről

  Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

  erekciójavító technika