Pénisz Spanyolországban.

Tartalom

  Az illető saját levágott hímvesszőjét a kezében tartva bóklászott az utcán, közben erősen vérzett, ráadásul nem is volt igazán a tudatánál: amikor rátalált egy helyi lakos, azt állította magáról, hogy Sergiónak hívják és földönkívüli, később pedig, hogy egy Naomi nevű nő. A helyi férfi értesítette a rendőrséget, a pórul járt illetőt pedig azonnal kórházba szállították.

  pénisz és áram

  Az orvosok megállapították, hogy pénisz Spanyolországban férfit fojtogatták is, mielőtt megkínozták a férfiasságát. A hatóság azon a véleményen van, hogy valamilyen szexjátékban vehetett részt, aminek csúnya vége lett.

  mind az ívelt péniszekről

  Azt is vizsgálják, hogy szenved-e valamilyen mentális zavarban. Nem kizárt, hogy a fejében lévő hangok utasították arra, hogy kárt tegyen magában.

  a korai erekció oka

  A férfit végül megműtötték, állapota kielégítő. Egy bennfentes szerint egy 32 éves spanyol férfiről van szó, akit jelenleg a pszichiátrián kezelnek.

  Bár a nyomozás még folyik, egyelőre minden jel arra mutat, hogy saját magát kínozta meg. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az orvosoknak sikerül-e visszailleszteni a levágott darabot.

  mi emeli a merevedést

  Az eset már csak azért is aggasztó, mert néhány hónappal ezelőtt egy 33 éves férfi a szintén spanyolországi Zaragoza városában sétált az utcán levágott péniszét egy szatyorba rejtve.