Nagy pénisz zene. Igenis van olyan, hogy túl nagy! - Átok vagy áldás? +18

Zenei pénisz

Tartalom

  Igenis van olyan, hogy túl nagy!

  zenei pénisz

  Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek nagy pénisz zene írta a LADBible.

  Az online felmérést egy társkereső cég végezte.

  Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival zenei pénisz legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

  zenei pénisz

  A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

  zenei pénisz

  A válaszokból azonban kiderült zenei pénisz is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

  zenei pénisz

  Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

  zenei pénisz

  Grandpa's Wine - Péniszdal.