Pénisz melegítő Kötött állatos többféle

Ajándék péniszhez

Tartalom

  Email és SMS értesítést is küldünk amint megérkeznek a választott üzletbe és átvehetőek.

  ajándék péniszhez

  Budapesten 2 üzletünk van: December ig meghosszabbított nyitvatartás! December Január 4-étől normál nyitvatartás szerint várunk ismét.

  ajándék péniszhez

  BestStuff Astoria - Budapest, Múzeum körút Ha 12 óra előtt rendelsz akkor általában még aznap 17 óra után, ha után, akkor következő munkanap 17 óra után. Emailben és SMS-ben is értesítünk amint átvehető a rendelésed, kérünk ezt várd meg, hamarabb nem tudjuk kiadni, mert a központi raktárunkból szállítjuk azt át.

  ajándék péniszhez

  Üzletünkben ajándék péniszhez van rendelés nélküli személyes ajándék péniszhez is és bankkártyás fizetésre. Mikor lesz átvehető?

  Ha 12 óra előtt rendelsz akkor a következő munkanap, ha után, akkor a rákövetkező munkanap. Hol találhatóak az automaták és hány órakkor szokták behelyezni a csomagokat? IDE kattintva tudod megtekinteni az automaták pontos helyét és hogy adott nap mikor szokták behelyezni oda a csomagokat.

  ajándék péniszhez

  Hol találhatóak az átvételi pontok és hány órakkor szoktak megérkezni a csomagok? Ezen az oldalon a GLS csomagpont lista menüpont alatt találod az átvevőpontok listáját, nyitvatartási idejüket, hogy lehet-e bankkártyával fizetni az átvevőponton és hogy hány órakkor szoktak megérkezni a csomagok.

  ajándék péniszhez

  A csomagok kézbesítése hétköznapokon 8 és 18 óra között történik. Hozzászólás 0.

  ajándék péniszhez