A potenciazavar okai

Merevedés menopauzával, Extra ajánló

Korábbi tanulmányok azt jelezték, hogy a diagnózis sokkal gyakoribb, és egyedül az Egyesült Államokban évente több millió receptet írtak fel, hogy segítsenek az alacsony tesztoszteronszinttel élő férfiak problémáján.

mit tegyek, ha nem kemény merevedés a férjem pénisze belém esik

A mostani kutatásba 3 ezer, véletlenszerűen kiválasztott európai férfit vontak be a brit Manchesteri Egyetem kutatói, Frederick Wu vezetésével. A vizsgálat megállapításai szerint csak három tünet — a ritkább reggeli merevedés menopauzával, a kevesebb szexuális gondolat és a merevedési zavar — állt következetesen kapcsolatban a férfi nemi hormon alacsonyabb szintjével.

amikor a pénisz felugrik elveszett erekció a szteroidok után

Mint Wu merevedés menopauzával kollégái írták, az így megadott ismérvek segíthetnek abban, hogy ne diagnosztizálják túl az állapotot a középkorú merevedés menopauzával idősebb férfiaknál, és ne adják nekik feleslegesen a tesztoszteron-injekciókat. A tanulmány azt is megmutatta, hogy hat további tünet — köztük a fáradtság és az erőtlenség — szintén gyakori az alacsony hormonszintű férfiaknál, bár nem olyan következetesen, mint a szexualitással összefüggő három kulcstünet.

a péniszt kezelő orvos péniszméret, hogy megfeleljen

A vizsgálatba bevont férfiak harmada számolt be például arról, hogy merevedés menopauzával soha, vagy csak ritkán képes fenntartani merevedését szex közben. A kutatók hangsúlyozták, hogy az alacsony hormonszint nem kizárólag a szexuális életben okozhat gondokat, hanem összefüggésbe hozható egyebek közt az elhízással és a cukorbetegség kialakulásával is, így szélesebb körű orvosi problémát jelent.

A merevedészavar okai

A mostani kutatásbavéletlenszerűen kiválasztott európai férfit vontak be a brit Manchesteri Egyetem kutatói, Frederick Wu vezetésével.