Nyakba akasztható római falloszt találtak Horncastle-ben » Múlt-kor történelmi magazin » Hírek

Miniatűr pénisz

Tartalom

  Még több Kevesebb Mindy Vincent egy kábítószerfüggőkkel foglalkozó — többek között tűcsere programot biztosító — utahi civilszervezet vezetője.

  hogyan lehet erekciót erõsíteni órák alatt

  Mivel fontos ártalomcsökkentő munkájukat a koronavírus-járvány alatt sem szüneteltethetik, Vincent rendelt saját maga és a kollégái részére maszkokat. Nem is akármilyeneket: a Kínából érkezett csomagban péniszmintás arcvédők voltak. Igen, jól olvasta: az apró virágok mellett miniatűr kukik díszelegnek rajtuk.

  mutat nagy pénisz

  Ahogy az a lentebb látható, közel ezer like-ot kapott Facebook-bejegyzésből is miniatűr pénisz, Mindy Vincent a maszkokkal két legyet üt egy csapásra, miniatűr pénisz a járvány elleni védekezés két legfontosabb lépését teszi meg — egyrészt elfedi az arcát, hogy csökkentse saját és embertársai megfertőződésének veszélyét, másfelől a maszkkal a társadalmi távolságtartást is biztosítja: amikor ugyanis valaki rákérdez, hogy tényleg péniszek vannak-e a maszkján, Vincent közli az illetővel: amennyiben látja a mintát, közelebb áll hozzá, mint kellene.

  Az arcvédőnek akkora sikere lett, hogy Mandy Vincent úgy döntött, ők is nekiállnak a péniszmintás maszkok gyártásának, és az eladott arcvédőkből származó bevételt a civil szervezet miniatűr pénisz munkájára fordítják.

  erekció alkohol után

  Ráadásul az esélyegyenlőség jegyében ők nemcsak péniszes, de vagina és mell mintájú arcvédőket is készítenek.