A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek

Normális péniszméret. Megvan, mekkora az átlagpénisz mérete - HáziPatika

normális péniszméret kislányok és nagy péniszek

Lányok őszintén a normális péniszméret Fotó: US Getty Images Mi az a kérdés, ami a létezés kezdete óta foglalkoztatja a férfiakat?

Most Új-Mexikó és Kalifornia egyetemei úgy döntöttek, hogy végre megválaszolják a nagy kérdést, és kiderítik, a csajoknál tényleg a méret a lényeg-e.

normális péniszméret a pénisz állapota erős merevedésben

A kutatás során 3D-nyomtatott erekciókat használtak, hogy megállapítsák a nők nacik alatti preferenciáit. Mind kaliforniai lakosok voltak.

normális péniszméret miért van gyenge erekció

Mindnek volt már szexuális kapcsolata, és a kutatás normális péniszméret alatt is épp kapcsolatban éltek, sőt nem rég le is feküdtek a pasijukkal. A lányok 33 különböző normális péniszméret néztek meg: ezek henger alakúak voltak egy kis kupolával a tetején, hogy valamennyire hasonlítsanak a real dealre. A darabok től 20,5 centiig terjedtek hosszban, körfogatban pedig 6-tól majdnem 18 cm-ig választhattak a kutatás résztvevői.

Jóna Angelika A szexet egész életünk során tanulnunk kell. Sokakat közülünk azonban összezavarnak a mítoszok és a reklámok, amik azt sugallják, hogy a szex bonyolult dolog, és szoronganunk kell miatta.

De nem egyszerűen csak egyetlen, tökéletes forma mellett kellett letenniük a voksukat: meg kellett határozniuk, hogy melyiknek örülnének egy hosszútávú kapcsolatban, és melyiknek egy egyéjszakás kaland során. Előbbi esetben a csajok szerint az optimális méret a 16 centiméter hosszban és a 12,2 centiméteres körben.

Műpunci bemutató (Unboxing: Nina Fox élethű maszturbátor)

Míg egy szimpla kalandra a kicsit nagyobb hossz jött be nekik: 16,25 cm, plusz vastagabbat is szeretnének: 12,7 cm-t. Mindez csak egy picikét tér el az átlagos péniszmérettől hosszban, ami centi, de a körméret abszolút a középutat képviseli.