pénisz mérete - Blikk

Pénisz visszaélés. A férfiak nemi szervei

Tartalom

  férfi pénisz erekciója nem tudja megtartani a péniszét

  Nem úgy, mint számtalan emlősfajnál. A baculum néven is ismert péniszcsont pénisz visszaélés evolúció egyik nagy rejtélye. A különböző emlősök, sőt az emberszabásúak esetében is felbukkanó csont minden fajnál más és más: a rozmárnál több mint 60 centi hosszú, a majmoknál átlagosan ujjnyi nagyságú.

  erekció nincs ovuláció homeopátiás szerek az erekcióhoz

  Az embereknél pedig teljesen hiányzik, bár valaha rendelkeztünk vele. A kutatók ebből a változatosságból kiindulva arra vállalkoztak, hogy rekonstruálják a baculum fejlődéstörténetét. Azt találták, hogy a péniszcsont több mint 95 millió évvel ezelőtt alakult ki az emlősökben, és már az első emberszabásúakban is megtalálható volt körülbelül 50 millió évvel ezelőtt.

  apró péniszeket mutat homeopátiás szerek az erekcióhoz

  Onnantól kezdve a baculum egyes állatokban kisebb, másokban nagyobb lett. A medvemakákó, egy nagyjából tíz kilós állatka például méretéhez képest igen nagy bottal jár: a péniszcsontja akár az 5 centit is elérheti, ami ötször akkora, mint a nála kicsit nagyobb örvös mangábé.

  Érthetően fogalmazva ez azt jelenti, hogy azoknál a fajoknál, ahol a szexuális együttlét három percnél több ideig tartott, szükség volt a hosszabb péniszcsontra, amely stabilabb összekapcsolódást tett lehetővé. Ez a stratégia garantálja, hogy az adott hím DNS-e kerül továbbörökítésre, hiszen hosszabb ideig távol tartja a vetélytársakat.

  Tisztelt Doktor Úr!

  A csimpánzoknál a péniszcsont mindössze körömnyi hosszúságú, ami összefüggésben lehet azzal, hogy ezeknél a főemlősöknél az aktus nagyjából hét pénisz visszaélés tesz ki. A csimpánz csoportokban a nőstények az összes hímmel párosodnak, ezzel csökkentve annak az pénisz visszaélés, hogy az idősebb, nagyobb hímek megölik a kölyköket. Egy ilyen kapcsolatban a férfinak nem kell sok időt töltenie az aktussal, mert nem valószínű, hogy a nőre közben más hímek próbálnak meg ráugrani — legalábbis elméletben.

  fiú 9 éves pufók öntsön vizet a péniszbe

  Ha az elmélet helyes, az ember maximum háromperces teremtmény, ezen az időtartamon túl már jól jön a pénisz visszaélés.